Werkplaats

 

De meng-en roervaten van FERRARI vinden reeds sinds de jaren vijftig hun weg naar een groot aantal sectoren van de farmaceutische, voedingsmiddelen- en chemische industrie.

Voor nieuwe installaties kunnen wij u adviseren bij het kiezen van het juiste mengvat of mengapparaat waarmee u de beste resultaten bereikt.

Voor bestaande installaties heeft een meng-of roervat van FERRARI volgende voordelen te bieden :

 

 

  • Verkorte mengtijd door gebruik van het beste procedeé
  • Voorkomen van problemen met bovendrijvende lichte poeders
  • Voorkomen van bezinkingsproblemen
  • Geen agglomeraten meer

 

In de loop der jaren hebben we ons eigen gamma uitgebreid met een groot assortiment geïmporteerde producten, waardoor we tegenwoordig een oplossing kunnen bieden voor de meeste vraagstellingen. De meeste van onze machines kunnen in ons laboratorium worden uitgetest voor hoeveelheden van 0,5 tot 5 liter.

Wat wij voor hebben op de concurrentie :

Wij maken alle speciale types vaten en mengapparaten op maat, in roestvrij staal, en staan voor grote flexibiliteit aangaande constructie en automatisering.

Alle producten worden in onze werkplaatsen vervaardigd ( krommen, aanbrengen van ribben, afkorten, draaien, plooien, polijsten enz...) Ons bedrijf maakt deel uit van een partnership, waardoor we beroep doen op een centrale technisch-commerciële dienst. Zo kunnen wij u de technische kwaliteit, flexibiliteit, service, dynamiek en de complementariteit garanderen die van een gespecialiseerde onderneming verwacht wordt en kunnen we competitieve, snelle en vakkundige oplossingen bieden voor de problemen die zich stellen. 

De bouw van onze installaties beantwoordt aan deze strenge normen:

C'GMP - FDA - EHEDG. De "Constructeurdossiers" die we onze klanten leveren worden goedgekeurd door de controlediensten van zeer vooraanstaande ondernemingen uit de farmaceutische en chemische sector.